Onze services

Het uitgangspunt van onze services is het creëren van de ultieme beleving en het vergroten van de merkwaarde. De inbreng van Brandcare varieert hierin op elk evenement. Zo leveren we banners, grote doeken, maar decoreren we ook hele gebouwen en ontwikkelen we online interactieve eventmaps. Met onze eventexperts, creatieve ontwerpers en productieteam kunnen wij de beste oplossing bieden op het gebied van branding en signing. Met onze expertise zorgen we ervoor dat we u werk uit handen nemen en tegelijkertijd kosten besparen.

Event branding arrow-up-gold

Wat is branding?

Branding is het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Deze vorm van marketing is niet zozeer bedoeld om het publiek aan te zetten tot actie maar meer om merkwaarde of brand value op te bouwen en andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Branding is dus bouwen aan je merk.

 

Wat kan Brandcare op het gebied van branding voor u betekenen?

Bij Brandcare richten we ons op event branding en kennen we onze oorsprong binnen de sportevenementenbranche. We helpen je graag met de opzet van het signingplan om de bekendheid van je merk en dat van je partners te vergroten. We adviseren je over de oplossingen die het best bij jullie specifieke wensen, behoeften en uitstraling passen. Op deze manier kunnen we bouwen aan een sterk merk waarmee jullie sponsors, bezoekers en partners zich kunnen identificeren.

 

Veel evenementen hebben al een grafische vormgever en hebben een eigen huisstijl ontwikkeld. Zelfs als dat niet zo is helpen de creatieve vormgevers van Brandcare u graag verder met de ontwikkeling hiervan.

Event signing arrow-up-gold

Wat is signing?

Signing is een verzamelwoord voor een groot aantal communicatiemiddelen die je kunt inzetten om je bedrijf of evenement te promoten. In principe is alles waarmee de klant uw bedrijf of product onder ogen krijgt een vorm van signing. Veel voorkomend zijn displays, buitenreclame, spandoeken, lichtbakken, bedrijfsauto’s, raambestickering, etc. Het uitdragen van een huisstijl en identiteit kan dus op vele manieren. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de manier waarop je je merk , de sponsor, de huisstijl of bedrijfsidentiteit zichtbaar maakt voor je doelgroep, klanten en relaties.

 

Wat kan Brandcare op het gebied van signing voor u betekenen?

Brandcare is dé specialist als het gaat om event signing. Tijdens evenementen zijn er grote groepen mensen op de been. Om een goede flow te behouden op uw evenemententerrein is duidelijke en overzichtelijke signing en wayfinding onontbeerlijk. Naast het feit dat deze elementen vaak noodzakelijk zijn biedt het de mogelijkheid om je merk verder te positioneren, met het juiste ontwerp en materiaal keuze is dit noodzakelijk kwaad tevens zeer geschikt als venue dressing. Wij beschikken over een groot aantal signing oplossingen die een succes maken van je evenement.

 

Groot assortiment aan signingproducten

Brandcare heeft een groot assortiment aan signingproducten. Je bent bij ons op het juiste adres voor de aankleding van je evenement. We kijken graag samen met je naar de beste oplossing en beste producten voor je evenement en je budget.

Venue Branding arrow-up-gold

De huisstijl van je evenement goed zichtbaar maken? Bij Brandcare ben je aan het juiste adres!

 

Ieder evenement heeft een eigen identiteit, look & feel. Om dit gevoel op de juiste manier over te brengen is venue branding van groot belang. Brandcare denkt daarom graag met je mee over de uitstraling van je evenement en laat deze uitstraling naadloos overlopen op de locatie van het evenement. Hierbij kun je denken aan het terrein waar het evenement zich afspeelt, maar ook bijvoorbeeld branding van je organisatie kantoor.

 

Branding- en signing proces

Bij Brandcare kun je terecht voor het hele proces. Van design tot aan montage, wij staan voor je klaar!

Belevingsadvies arrow-up-gold

Bij Brandcare streven we naar de ultieme beleving voor de bezoekers van het evenement. Naast een groot aanbod van signing producten die we aan je kunnen leveren kunnen we veel meer betekenen voor je bedrijf, partners en bezoekers. Ons motto is dan ook: “we care about the experience”. We komen graag op locatiebezoek om met je mee te denken over de opzet van je branding en signing plan voor het (sport)evenement.  We zullen je dan graag meer vertellen over onze bijzondere aanpak en voorzien van het beste advies voor de beste uitstraling van je evenement!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is belangrijk dat het product goed aansluit bij je organisatie, het evenement, partners, bezoekers en natuurlijk je budget. Daarom staan we graag voor je klaar om je te helpen. Onze deur staat altijd open!

Wanneer je interesse hebt in onze expertise kom dan gerust langs voor een kopje koffie. We zijn uiteraard ook gewoon per e-mail of telefonisch te bereiken!